dilluns, 12 d’octubre del 2015

Un dia de festa amb Peppa Pig


Recordeu el pastís de Peppa Pig? Com per a no recordar-lo. Després de fer més de 200 floretes i haver d'apegar-les totes una a una.... Però no val a acceptar sempre el més fàcil de fer. 


El bescuit el vam fer de vainilla i la crema de xocolate. Personalment ens agrada més aquesta combinació que si la férem al contrari. La crema de xocolate està el doble o triple de bona que la de vainilla, potser siga perquè ens agrade molt més el xocolate a nosaltres.


Hem fet ja uns quants pastissos coberts amb fondant i encara necessitem més pràctica. En alguns pastissos se'ns queden bombolles i en altres no, a l'hora de fer l'acabament tampoc ens queda perfecte i l'última cosa que hem comprovat este estiu és l'efecte de la calor al fondant. Si fa molta calor i cobrim el pastís amb fondant, este comença a fer-se moll i a agafar humitat i és impossible allisar-lo. 



Farà unes setmanes vam comprar un aparell que fa xurrets en forma de fil amb diferents geometries i ens ha facilitat molt les coses. Tots els filets marrons d'aquest pastís estan fets amb l'aparell. Els fa tots igualets i tardem la meitat de temps en fer eixes coses.


Mercè va pensar en fer una garlanda que decorara la part de dalt de Peppa i mireu què bonica!! Amb un poc de washi tapes amb diferents estampats, un cordellet i dos palets es fan meravelles. Els washi tapes, per si no sabeu de què parle, són una espècie de cel·lofana amb milions de dissenys que serveixen per a decorar qualsevol cosa o fer manualitats diverses.




La decisió més difícil? Com li faig el nas? Si mireu alguna imatge dels dibuixos la Peppa Pig té el nas cap al costat i els ulls en el nas i clar, ara havíem de fer una figura en 3D, si no posàvem el nas baix dels ulls quedaria un poc estrany. Així que vam ser coherents i vam veure que la millor forma de fer aquesta cerdeta era posar-li el nas baix dels ulls.


Al nostre parèixer és un dels pastissos més bonics que hem fet i també dels més costosos!

Felicitats a totes les Pilar! :) 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada