dilluns, 2 de novembre del 2015

Contravan Street Food Festival



El passat dissabte vam estar a València en el Contravan Street Food Festival.





Estes pizzes són de la foodtruck La Rodante. Vam provar dos varietats i estaven boníssimes. Sempre que passàvem per davant tenien molta cua per a demanar. Senyal que estaven bones!


El que més ens va agradar va ser conèixer una nova foodtruck dolça, Dulce de leche. Vam passar primer de vesprada i tenia moltes coses: Lemon Pies, bagels, pastissos,... 








En un principi no anàvem a quedar-nos a sopar, però hi havia tantes coses i amb tan bona pinta que vam caure en la temptació i al final vam sopar una hamburguesa de bou, que més bona no podia estar. La vam comprar a la foodtruck guanyadora de "Cocineros al volante".


A l'entrada del recinte et posaven una marca en la mà que deia "CONTRAVAN" així podies eixir i entrar del recinte sense preocupació. L'entrada no era gratuïta, tenia un cost de 2€, però eixa recaptació era per a una bona causa, així que ens va parèixer perfecte!


I com podeu veure, vam passar ja de nit per a pendre el postre i tenien moltíssimes coses més. Tot tipus de pastissos, més lemon pies, tartaletes, brownies, carrot cakes, ... Tot tenia una pinta espectacular! 
Estàvem ja tan plens entre la pizza i la hamburguesa que al final no vam provar res allí però vam comprar alfajores per al camí. Per si no sabeu de què parlem, el alfajor és un dolç compost per dos tipus de galletes que podríem dir que tenen textura de polvoró i en mig d'elles es posa dolç de llet (també es poden posar més tipus de farcits, però generalment són de dolç de llet). A la vista es com un sandwich rodonet i menudet de dolç de llet.





Vos ha entrat la fam? A nosaltres se'ns queia la bava amb tanta cosa per a elegir i amb eixa pinta tan bona que tenia tot.

Esperem que vos haja agradat i que passeu un bon dilluns!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada