dilluns, 9 de novembre del 2015

Halloween!


Halloween, la nit del morts vivents, una tradició americana que cada dia se celebra més ací a Espanya. Nosaltres no som molt amants d'aquesta festa però varem fer aquestos mini cupcakes de fantasmes.


Al principi teníem una altra idea (una gran idea!!), però no va quallar. Així que al final els varem fer amb un bescuit de xocolate, la crema era de nocilla blanca i la terra la varem fer amb galletes Oreo triturades. I com a detallet afegírem l'aranyeta i els ullets al fantasma amb colorant.


El dimecres passat dia 4 de novembre varem complir un any en Instagram i estem contentes que tot allò que fem us agrade. Casualitat és que la primera fotografia que vam pujar en eixa xarxa social fora la d'uns cupcakes de halloween. A més també eren fantasmes, sols que aquella vegada eren de fondant. Són dos cupcakes amb la mateixa temàtica fantasmagòrica però completament diferents en quant a forma, sabor i execució. Si encara no heu vist els fantasmes de l'any passat podeu veure'ls ací. Així com en els d'aquest any sols hem pintat dos ulls, en el altres vam pintar diferents carasses, mireu que gracioses varen quedar en aquesta imatge


Esperem que us hagen agradat i que passeu un bon dia!

Un beset terronets!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada