dimecres, 28 de desembre del 2016

Celebrem l'aniversari de Clàudia amb Pocoyó!


Bon Nadal terronets!

Com van les festes? Estic segura que encara teniu les panxes plenes de tots els dinars familiars, que de segur haureu acabat menjant polvorons, bombons, pastissos i altres dolços ben bons.

A casa nostra el cap de setmana abans de nadal ja anàvem preparant-nos celebrant aniversaris. Varem fer dos pastissos, un per a Clàudia, que ja feia 2 anyets i un altre per a Pere que ja no és tan menut. El pastís de Clàudia era de Pocoyó i el de Pere...millor vos deixe amb la intriga fins la setmana que ve.


Clàudia ja té dos anys i pareix que fora ahir quan li varem fer el pastís de l'osset. És una xiqueta preciosa i d'allò més riallera. Ara li agrada molt Pocoyó, es coneix a tots els personatges i totes les cançons. Així que varem fer un pastís amb els seus ninotets preferits, Pato, Elly i Pocoyó i els varem acompanyar amb detalls de colors vius per a que el resultat fora un pastís ple de color.


El pastís el varem fer de llima, amb bescuit de llima, lemon curd i crema de mantega de merenga suíssa. Al ser un pastís que no anava cobert de fondant havíem de buscar un sabor que poguera tindre una crema blanca i que no fora de xocolate, sinó no haguera quedat bé per la gran varietat de colors que  ja tenia el pastís. 



Personalment el personatge que més m'agrada és Pato (que no sé si té algun altre nom. Latam?) amb la seua mirada penetrant, el bec de costat i el seu barret verdet. Quan faig les figures vaig amb tranquil·litat i al final m'acaben costant dos horetes de fer cada una.

Per decorar el pastís i acompanyar les figuretes havia de posar alguna cosa més, així que vaig decidir posar puntets de colors i també el nom de Clàudia al centre del pastís amb els mateixos colors.

Al final va quedar molt bonic el conjunt!



Nosaltres ens acomiadem per hui esperant que vos haja agradat el resultat, però ens veiem la setmana que ve amb el pastís de Pere, que de segur vos deixarà sorpresos.

Que passeu unes bones i dolces festes!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada