dimarts, 3 de gener del 2017

Animals fantàstics trobats en pastissos!


Feliç any nou!

Benvinguts un any més al blog de Terronet de Sucre! Com ja varem comentar la setmana passada hui anem a ensenyar-vos el pastís de l'aniversari del nostre cosí Pere. Ell no s'esperava res i això era el millor. Les sorpreses, sempre que siguen bones, ens alegren el dia. 

Pere, com a fan del món màgic de Harry Potter no podia tindre un pastís que no estiguera relacionat amb tot aquest univers de criatures estranyes, divertides i màgiques. Algun pardalet ens va contar que tal vegada fer-li un Escarbato (que és un animal fantàstic que apareix en la nova pel·lícula Animales fantásticos y dónde encontrarlos) podria ser una bona idea i que de segur li agradaria. I així va ser!



Doncs sí, com ja he dit, un escarbato és un animal fantàstic i a aquest li encanten els tresors, les joies, els diners i tot allò que brille. Així que si alguna vegada en trobeu algun, tanqueu i guardeu amb cadenat totes les coses valuoses! Són criatures que viuen baix terra a sis metres de profunditat i s'utilitzen moltes vegades per a trobar tresors. Tot, en un món fantàstic clar


Ja fa unes setmanes que varem celebrar l'aniversari de Pere, però encara recorde el moment de posar-me a fer la figureta. Mare, mare, mare! O s'assemblava, o pareixeria de tot menys el que havia de ser, un escarbato. Al final a poc a poc va anar eixint. Per si teniu curiositat, el pelatge es va fer amb unes tisores menudetes.

Una de les poques coses que no resultaria difícil seria l'elecció del sabor, ja que sabíem que tot allò que siga dolcet li encanta, així que no importava que fora de xocolate, llima, red velvet, dolç de llet.... Però el pardalet ens va dir que tenia predilecció pel torró, i d'això la varem fer. Encara no havíem fet un pastís de torró, sols cupcakes, però per a ser la primera vegada va eixir molt bo (o això deia la família).



Hui és el primer blog d'un gran any, perquè estic segura que serà gran, però no vull acomiadar-me del 2016 sense recordar grans moments, històries, pastissos, dolços,...instants.

Hem viatjat a Barcelona, conegut a Escribà i visitat la fira internacional de rebosteria creativa BCN&Cake. Hem fet cursets on hem aprés coses molt interessants, com fer flors amb pasta de flors i pastissos amb estructures en Dolç i Més o pastissos d'allò més bons en Praliné. Hem fet pastissos de llima i merenga, de carabassa, amb estil retro, de superherois, de cotxes de fórmula 1, de Flash, pokeballs, de Pocoyó i el meu preferit, de calavera mexicana. Hem fet cupcakes i cookies de mil sabors i formes. Hem....compartit moments dolços!

Gràcies!


Preparades estem per a començar un any que segur ens portarà coses sorprenents!

Feliç 2017 terronets!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada