dilluns, 13 de febrer del 2017

L'aniversari del futbolista!


Bon dia terronets! 
La setmana passada varem tindre un altre diumenge de celebració. Açò de tindre tants cosins...Ningú pot quedar-se sense pastís. Aquesta vegada era el torn de Miquel que ja fa 6 anys. No fa falta ser molt endeví per a veure que és el que més li agrada i és que a banda d'agradar-li els jocs de LEGO, és el més futbolista de tota la família.



Miquel volia un pastís del Villareal CF i de LEGO, així que varem fer el pastís acord a les seues preferències. En primer lloc un ninotet de LEGO que tinguera la vestimenta del Villareal i que fora una representació d'ell, amb el número 9 i el seu nom en la part posterior de la samarreta. Després caldria posar l'escut de l'equip i els anys que compleix en la part superior del pastís. Per acabar posaríem el nom i unes quantes peces de LEGO.

En quant al sabor del pastís, el varem fer de xocolate i com que no anàvem a cobrir-lo amb fondant, el que varem fer va ser posar una fina capa de crema de vainilla per la part exterior. 


El que més em va costar va ser l'escut del Villareal, i no per tindre una dificultat alta, sinó per la quantitat de detallets que havia de fer. Primer el groc, després una línia fineta de blanc, després el blau, acoblar-ho tot i que et coincidisca, els detallets de la corona, les ratlles roges, les lletres en negre... El mateix podria dir per a fer el nom, ja que l'havia de retallar quatre vegades, però al final veus el resultat i te n'adones que valia la pena posar tant de temps i paciència en eixes coses.



Esperem que us haja agradat aquest pastís tan futboler.

Besets ben dolços!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada